Můžeme Vám pomoci? Zavolejte +420 775 897 925 nebo nám napište design.patte@gmail.com

5 nejžhavějších trendů v módě, které si nesmíte nechat ujít!"

Milé dámy,

ráda bych Vám dnes napsala něco o trendech na jaro 🌷 🌞. Nová sezóna je plná svěžích trendů. Pokud něco hledáte, co se hodí do každého šatníku a zároveň přináší pocit svěžesti, nemůžete udělat chybu s bílou nebo smetanovou barvou. Já miluji tuto barvu, která sluší každé ženě, ale mnohdy se bojí, protože je ve společnosti mylně zakořeněný stereotyp, že rozšiřuje postavu. Pravdou ale je, že si ji může dovolit každá žena, stačí ji jen správně kombinovat.

Pokud se například pyšníte štíhlýma nohama, zvýrazněte je pomocí světlých kalhot. Mohutnější trup
naopak můžete opticky zeštíhlit pomocí černého topu a saka. Podobný fígl můžete uplatnit i naopak. Silnější stehna oblékněte do úzkých černých kalhot a na vrch zvolte bílý nebo krémový vršek, který přitáhne pozornost k vašim přednostem. Pokud se rozhodnete pro trendy monochromatický outfit, vybírejte kousky ve stejném odstínu. V případě, že byste si totiž vzala čistě bílý svetřík a k němu krémové kalhoty, mohly by působit sepraně. Výhodou bílé barvy je to, že se dá skvěle kombinovat s dalšími neutrálními odstíny. Skvěle vypadá například s černou, šedou nebo béžovou. Svůj look pak můžete doplnit módními šněrovacími farmářkami na silné podešvi v bílé nebo béžové barvě.

Můžu doporučit mé nejoblíbenější kousky z naší kolekce v této barvě, jako jsou kabáty, kalhoty, saka, soupravy, šaty i trička. Můžete je snadno kombinovat i mezi sebou. Smetanový kabát je způsob, jak vystoupit z davu. Dodá vašemu outfitu nevšední vzhled. Navíc je to skvělý způsob, jak vytvořit dokonalou kontrastní kombinaci i s tmavšími kousky. Při deštivém počasí klidně doplňte smetanovou čepkou Zato všechny naše kalhoty jsou elegantní, velice pohodlné a dají se kombinovat s tričkem a sakem. Saka nikdy nevyjdou z módy a jsou dokonalým způsobem, jak vytvořit sofistikovaný vzhled.

Pokud hledáte kompletní outfit, vyberte si soupravu, která nejvíce vyhovuje vašim potřebám. V naší kolekci najdete soupravy, které jsou pohodlné, jednoduché, elegantní a vhodné jak na pracovní schůzky, tak na společenské události. Doplňte je smetanovým tričkem s kapucí a budete za hvězdu!

Hana Sedláčková

Podívejte se na naší kolekci v této barvě.